ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Μ. Καραγάτσης Ο ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ – Β’ ΤΟΜΟΣ ΣΕ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΗ ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΟ ΤΟΜΟ

Μη χάσετε το δεύτερο βιβλίο της σειράς, το συγκλονιστικό μυθιστόρημα «Ο Κίτρινος Φάκελος»
ΤΟΜΟΣ Β’
«Συνεχίζοντας το μεγάλο μυθιστόρημα ο συγγραφέας μας μεταφέρει στην πρώτη γραμμή της γνησιότερης παράδοσης του είδους, όπου το ενδιαφέρον της πλοκής συναγωνίζεται το ενδιαφέρον της κοινωνικής και της ατομικής ψυχογραφικής παρατήρησης.
Οι δραματικές συγκρούσεις στο εσωτερικό μιας ομάδας ανθρώπων , όπου το συμφέρον καταργεί κάθε αίσθημα αλτρουϊσμού διογκώνοντας στο έπακρο τα νοσηρά πάθη. Ο κεντρικός ήρωας , ο λογοτέχνης και δικηγόρος Μάνος Τασάκος , ο δυναμικός κατακτητής, ο ηθικά αδιάφορος , ο σκληρός πειραματιστής του ανθρώπινου πάθους , αλλά και ο νοήμων, ο ιδιοφυής, ο ευαίσθητος και συγκλονιστικά ανθρώπινος , θα μείνει στη λογοτεχνία μας ολοζώντανος τύπος αυθύπαρκτος , απ΄τις μορφές εκείνες που συνεχίζουν αυτόνομη και αυτοτελή τη ζωή τους και έξω από τις σελίδες όπου τις πρωτόστησε ο δημιουργός τους.»
«Οποιοδήποτε μυθιστόρημά μου μπορώ να σας το διηγηθώ αρκετά λεπτομερώς μέσα σε μισήν ώρα. Αλλά τον Κίτρινο Φάκελο μου είναι αδύνατον να τον διηγηθώ! ¨όχι επειδή δεν υπάρχει πλοκή. Απεναντίας τα πολυποίκιλα γεγονότα περιπλέκονται με συνέπεια τόσο αρρήκτως  δέκαστη, ώστε οποιαδήποτε από τις αμέτρητες λεπτομέρειες και αν λησμονήσω, η διήγηση μου γίνεται ακατανόητη»

Μ. Καραγάτσης

Η σειρά με τα αριστουργήματα του Μ.Καραγάτση συνεχίζεται κάθε εβδομάδα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ στην Κυριακάτικη Ελευθερία του Τύπου. Μια εκπληκτική επιλογή από τα πιο σημαντικά έργα του σπουδαίου Έλληνα λογοτέχνη σε υπερπολυτελείς σκληρόδετες εκδόσεις!

 

ΝΕΟ ΑΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΟ CD
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΑΛΑΝΗ :  «Το Βαλς των χαμένων μετά»

ΤΡΕΙΣ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, TΡΕΙΣ ΓΕΝΙΕΣ, ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ «ΧΟΡΕΥΟΥΝ» ΒΑΛΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΑΛΑΝΗ – ΝΙΚΟΣ ΜΩΡΑΙΤΗΣ – ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΔΡΑΚΟΣ
Η Δήμητρα Γαλάνη έχει χαράξει μια μεγάλη διαδρομή προκλητικών συνεργασιών, έχει κατ’ επανάληψη προτείνει και καθιερώσει νέους καλλιτέχνες, έχοντας παράλληλα πειραματιστεί σε νέους μουσικούς δρόμους με μεγάλη τόλμη. Επανέρχεται λοιπόν μαζί με τους Νίκο Μωραΐτη και
Ευστάθιο Δράκο, των Minor Project, σε ένα ολοκαίνουριο άλμπουμ! To νέο αυτό CD περιλαμβάνει το τραγούδι «Η Εκδρομή» που έχει γίνει ήδη μεγάλη επιτυχία, αλλά και πολλά ακόμα τραγούδια που σίγουρα θα μπουν στην καρδιά μας!
Το CD περιλαμβάνει τα τραγούδια:
1. Το Βαλς Των Χαμένων Μετά
2. Νερό
3. Βεγγαλικά
4. Εκδρομή
5. Όστρακο
6. Κόρθι
7. Ευτυχισμένοι Άνθρωποι
8. Ο Ψαράς Των Λέξεων
9. Οικόπεδο
10. Νερό
11. Ευτυχισμένοι Άνθρωποι

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ σε DVD που κυκλοφορεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ με την ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
PAW PATROL
2ος ΚΥΚΛΟΣ – 9 ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΑ DVD
ΤΑ ΝΕΑ DVD ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ!
ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ €2!

MH XAΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ DVD ME 3 ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Το PAW Patrol είναι μια σειρά για παιδιά προσχολικής ηλικίας με πρωταγωνιστές 6 ηρωικά κουτάβια και επικεφαλής ένα 10χρονο αγόρι, ειδικό στις νέες τεχνολογίες, τον Ryder. Με έναν μοναδικό συνδυασμό δεξιοτήτων, ένα φοβερό όχημα και φυσικό χιούμορ, η ομάδα PAW Patrol συνεργάζεται για να φέρει εις πέρας δύσκολες αποστολές διάσωσης ώστε να προστατεύσει την κοινότητα Adventure Bay. Από τον Μάρσαλ, το σκυλί-πυροσβέστη έως τον Τσέις, το σκυλί-αστυνομικό, και τον Σκάι, που πιλοτάρει ελικόπτερα, κάθε κουτάβι έχει τη δική του προσωπικότητα και τις δικές του ικανότητες, αλλά συνολικά η παρέα χαρακτηρίζεται για τη μοναδική ομαδικότητα που τη διακρίνει.
Όλα τα κουτάβια έχουν σκυλόσπιτα που μετατρέπονται σε σούπερ οχήματα και τσαντάκια που τα βοηθούν να χειριστούν οποιοδήποτε πρόβλημα – όπως το να βοηθήσουν γατάκια που βρίσκονται σε κίνδυνο, ή να σώσουν ένα τρένο από μία κατολίσθηση! Και δεν έχει σημασία πόσο χρονοβόρα είναι η κάθε αποστολή, η ομάδα πάντα βρίσκει χρόνο για παιχνίδι, για γέλιο, και για να… ξύσει το αυτί του Ryder.

Tags: No tags

Comments are closed.